Ham selv - Lind's hjemmeside - The Valley

Gå til indhold

Ham selv

Ham selv

Jeg er fra den gode årgang '50 - uddannet lærer og skolebibliotekar med tidligere virke på Frederiksberg. Se mere om min gamle skole hér.
Der fungerede jeg endvidere som
IT-vejleder i ca. 10 år og er nu glad pensionist.
De links, billeder m.v. som dukker op på min hjemmeside, afspejler ikke overraskende en del af mine interesser. Måske har de interesse for andre end mig selv. Konstruktive tilbagemeldinger er meget velkomne.
Menuen
har allerede røbet, at der blandt mine interesser findes bøger, musik og kryddersnaps; men derudover vil du kunne finde hop til andre ting. Prøv at se...måske er der også noget for dig - fx lystfiskeri som jeg er kommet alt for sent i gang med. Det er en skøn hobby, som giver masser af frisk luft og nye bekendskaber.
Vi er meget glade for vores have, hvor vi hele tiden eksperimenterer med grøntsager. Drivhuset rummer altid tomater og agurk om sommeren + hvad Fruen ellers liige skal prøve af nyt og spændende. Jeg viderebringer erfaringer og billeder.
Og så er der jo fuglene: Vi har redekasser og foderpladser og dermed mange gæster i løbet af året, som nidkært bliver fotograferet og offentliggjort her på sitet.
Det seneste skud på aktivitetsfronten er modeltog - en interesse fra drengeårene, som jeg har taget op igen.
Jeg har i mange år haft en passion (endnu een!) for fotografering, og har på det sidste opgraderet mit udstyr. Dette vil kunne ses i Galleriet og forhåbentlig også andre steder på sitet i den nærmeste fremtid.

Tilbage til indhold