Bøger - Lind's hjemmeside - The Valley

Gå til indhold

Bøger

Bøger, film, musik

Der sker en voldsom ændring i disse år inden for distribution af litteratur og  - ikke mindst - musik. Den trykte bog er stadig den mest foretrukne frem for e-bogen. Det kan skyldes, at bogen i sin natur kræver en eller anden form for fysisk "ting" for at formidles. Enten en stak papir med tryk på eller en elektronisk skærm, som illudere det trykte medie. Der til kommer, at forlagene vist ikke rigtig har fundet den rigtige løsning mht. filformat, tilgængelighed og dermed pris. Skal det være et låst format, forbeholdt ejere at bestemte e-bogs læsere, eller skal det være et åbent format, som kan distribueres frit - og dermed kopieres frit? Dertil kommer, at bogelskere er konservative. De fleste foretrækker stadig den fysiske bog, som kan stå i reolen.
Jeg har venner, som kalder mig anglofil. Det får være...Rigtigt, at jeg har en forkærlighed for engelske krimier (for resten også på TV), men jeg er også en stor fan af Stephen King og Patricia Cornwell. So here goes...

Scarpetta-bog nr. 21. Kay Scarpetta skal forsøge at finde gerningsmanden til mordet på en ung kvinde. En enkel dagsorden, men som sædvanlig en kompliceret affære. Bogen er næsten i real-time, hvilket kun øger intensiteten. Fremragende.

Harry Potters mor viser sig at være en aldeles glimrende krimiforfatter. En klassisk britisk whodunnit!

150-året for 2. Schleswigske Krig er her markeret med disse to fremragende skildringer. Baseret på samtidige breve og optegnelser og med forfatterens udprægede sans for dramatik har vi fået et særdeles læseværdigt værk.

The Shining, del 2! Mesteren er i fineste form!

Tilbage til indhold