Film - Lind's hjemmeside - The Valley

Gå til indhold

Film

Bøger, film, musik

En liste over gode film er en næsten umulig opgave. Ikke fordi der ikke er gode film, men fordi der er så mange. Bliver listen for kort, gør man mange uret. Er listen for lang, giver det ret beset ingen mening at udvælge overhovedet. Ydermere er det ikke til at blive enig med andre. Nå, det skal jeg heldigvis heller ikke. Jeg har blot valgt en håndfuld film og TV-serier, som har gjort indtryk:

TV-serierne skal lige have et par ord med på vejen. Carnivale er valgt som eksempel på amerikanske serier, når de er bedst. Desværre var HBO's seere ikke af samme mening, og serien blev stoppet efter 24 episoder - markedskræfterne, når de er værst!
Matador behøver vel ingen kommentarer. Den holder stadig efter mere end 30 år.
Lewis (efterfølgeren til Morse) er eksponent for den klassiske britiske krimiserie. Det er ikke action, der bærer plottet, men karakterernes troværdighed. Lige som Foyle's War, Taggart, Waking The Dead og ikke mindst Silent Witness, som har det til fælles med Morse/Lewis, at hovedpersonerne går og kommer, de udvikler sig, og det bærer serierne videre. Burde jeg også have nævnt Midsomer Murders? Det er hermed gjort.

Tilbage til indhold