Lind's Blog - Lind's hjemmeside - The Valley

Gå til indhold

LANDBRUGETS HEMMELIGE PLAN OM VERDENSHERREDØMMET

Lind's hjemmeside - The Valley
Offentliggjort af i Samfund · 27 oktober 2013
Tags: landbrugogmedicin

Under normale omstændigheder skal der meget til at chokere mig hvad angår landbruget og deres metoder til at score profitten. Men at bønderne tilsyneladende har en verdensomspændende plan, der sigter på at udrydde den – skræmmende – store del af befolkningen, der indtager deres produkter, det komme dog som lidt af en overraskelse.
Årsagen til den rystende indsigt skal findes i en overskrift i Søndagsavisen: Bacon skader sædkvaliteten.
Dette voldsomme udsagn fik i første omgang mit hjerte til at springe et slag over. Her gik jeg og var overbevist om, at bacon i virkeligheden var et grundstof, og så skal jeg belæres om, at det kan godt være, men kviksølv er heller ikke særlig sundt.
Det hjalp lidt, da jeg læste, at det mest var i USA, problemet var aktuelt – det burde jo ikke komme som nogen overraskelse. Amerikanerne, ja, ja, de kan jo finde på hvad som helst, ikke sandt? Blandt andet at give deres svin og køer hormoner, som øger kødmængden, men som til gengæld kan forstyrre mænds hormonsammensætning.
Det vil i virkeligheden sige, at hvis det fortsætter – og det gør det jo sikkert: "The bigger the better!" – så vil befolkningen i Nordamerika være i fare for at uddø.
Hvis man så lægger til, at danske svinebønder fylder deres grise med penicillin (for en sikkerheds skyld) i en grad, der kan medføre resistens hos forbrugerne, og at Statens Seruminstitut med bekymring ser på indførte influenza variationer østfra… ja så må man stoppe op og spørge: Hvad har de gang i, de bønder?
Er de ude på at udrydde civilbefolkningerne på begge sider af Atlanten på to fronter, mens de selv griller deres uforurenede bøffer og koteletter og fejrer den endelige magtovertagelse.
Det lyder ikke godt.Ingen kommentarer

Tilbage til indhold